вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 43

И претекуваат од сите страни: Оваа девојка е сон за сите мажи кои сакаат раскошни облини! (ГАЛЕРИЈА)

4

Кристина Мартели е пример за тоа дека човек лесно може да се отпушти кога ќе започне со естетски промени.

Очигледно е дека природниот изглед денес добива на цена, токму поради извештачените девојки кои не знаат за доста кога станува збор за користењето силикон.

 

Оваа девојка прво ги зголеми усните, па ги зголеми градите и на крајот одлучи дека задникот не и е пропорционален со предницата, па ја набилда и задницата.

Ние сметаме дека ова е претерано, но сепак има мажи кои сакаат огромни облини, па дури и кога се вештачки.

 

 

 

 

 

 

 

#Коментари
[fbcomments]