вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 57

РОМАНТИКА НА СТАРИ ГОДИНИ: Ќе се стопите од фотографиите на овие љубовни парови!

14485012_989304841224771_7092895050852746186_n

Овие парови докажуваат дека има љубов и романтика и на стари години.

Тие се забавуваат одлично и се чувствува дека без разлика на тоа колку време се заедно, емоциите се уште постојат.

#Коментари
[fbcomments]