среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

ТРИУМФ – „Приказни на скептик“ (АУДИО)

screenshot_6

Групата Threeumph се младите битолчани кои се активни на битолската рап сцена скоро година и пол.

Момците делат свои мислења за довербата во луѓето во ова наше општество во кое живееме.
За продукцијата е задолжен Дејан Трајчевски (ТРС) од Поетика, како и за голем број од рап траките кои доаѓаат од Битола.

screenshot_5

Траката е зачинета со интро од интервјуто на Tupac насловено како Trust Nobody (The Lost Prison Tapes).

#Коментари
[fbcomments]