среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 0

ДКР – „Ди Кеј“ (АУДИО)

screenshot_7

ДКР нова рап група од Демир Капија, која се состои од двајца членови! Името ДКР во превод значи “Демир Капија репрезент”, а ова им е втората трака под името ДКР.

Воедно тие имаат и свое студио каде што се работи целиот материјал, а студиото го носи истото име, “DKR- Demir Kapija Records”.
Од нив во иднина очекуваме нови рап  траки.

#Коментари
[fbcomments]