недела, 19 февруари 2017  |  Вести денес: 53

Црн петок во Скопје…

download

25-ти ноември. Црн петок. Или како што го нарекуваат Black Friday… Ден за шопинг. Ден на енормни намаленија низ продавниците… и „Ден на жалост“ за навлечените, а разочарани купувач(к)и…

 

screenshot_3

Конечно, постовите на социјалните мрежи говорат се…!

screenshot_1

#Коментари

Коментари

коментари