вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 58

Коста – Фристајлер со Жетвар и Мартин Грин – „Легенди“ (АУДИО)

screenshot_13

Еве го познатиот битолски рапер Коста Фристајлер  со уште еден новитет. Станува збор за нова песна во која соработува со раперите од Кавадарци …(Жетвар и Мартин Грин ).

Продукцијата е на Жетвар (Дојовски Велко) , а песната плени со несекојдневен звук и е насловена „Легенди“.

#Коментари
[fbcomments]