среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 22

Risto-Reaper – „Пуштај“ (АУДИО)

15152880_10207834259117376_1066302790_o

Младиот артист, Ристо-Репер, не почести со уште една нова трака која можете да ја слушнете тука.
Песната е снимена во Зад Аголот, бит, мастер и микс е од Марко (Зад Аголот), додека текстот го потшишува Ристо.

Слушнете како звучи „Пуштај“:

#Коментари
[fbcomments]