вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

(ФОТО) Елвис, Морисон, Марли, Хендрикс, Ленон… Вака ќе изгледаа денес големите рок ѕвезди да беа живи!

%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba%d0%bb%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%82%d0%be

Секое време носи свои херои и идоли. Ако се прашувате како би изгледале денес нашите музички идоли од младоста кога би биле живи, време е да ви дадеме одговор. Или барем да се обидеме.

Некои од најголемите музичари си заминале од овој свет и пред некои од новите генарации да се родат, ама затоа на нив со радост и носталгија се сеќаваат нивните родители.

Понекогаш сфаќаме дека прераната смрт е цената на славата и на уметноста. Како и да е, овие музички  ѕвезди оставија свој печат во поп и рок музиката и ќе останат запаметени како најголеми меѓу најголемите музички легенди.

Па, кога Елвис Присли, Курт Кобеин, Џон Ленон, Боб Марли или Џим Морисон… би биле живи денес, дали и понатаму би биле убави како некогаш? Ако ги прашате Вашите родители ќе речат – да! Или барем: „Тогаш беа млади и убави“, а сега само убави… така барем изгледаат!“  

Погледнете, па проценете самите, дали тато и мама се во право или само им се буди носталгија по младоста?

muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-99muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-11muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-12muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-3muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-7muski-magaizn-zanimljivosti-zvezde-muzika-9__1480687273_77-29-147-234

Извор:Хибрид.мк

#Коментари
[fbcomments]