среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

SAKY – „laCrimos“ (ВИДЕО)

15215832_1337296836302451_1091337578_o

SAKY е рапер кој доаѓа од Север, а зад себе има многу траки, кои ги пишува од свои 12-13 години. Неговиот прв мал mixtape се вика “GHETTO TRIP”.

LaCrimos е првата 16ка од новиот мал проект “La GUERRILLA”, кој содржи уште 3 траки, кои ќе бидат попратени со видео. Сите траки се снимани и монтирани во студиото Fox digital.

screenshot_1

SAKY пишува за своето маало, животот и луѓето, како и секојдневните случки, искуства кои ги доживеал, за неговата екипа, кратко кажано, ghetto прича. За сега е соло играч и е дел од малата продукција FOX Digital.

#Коментари
[fbcomments]