сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 34

Жешки риби ги тресат белградските сплавови: Во само една ноќ се појавија олку убавици! (фото)

15025529_921270054676956_7928959949514106128_o

Србинките се едни од најжешките жени на светот, а доказ за тоа се фотографиите од нивните ноќни излегувања.

Гледајте какви се убавици се појавија на еден сплав во една вечер!

#Коментари
[fbcomments]