вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 24

Нина Бадриќ е неверојатна УБАВИЦА, а еве каква БОМБА е нејзината сестра! (фото)

9ujktkqturbxy8zyte4ztnjzmq0mde3m2e1zgvlmza2zti1mwy4zmu2ny5qcgvnkzmczqooaa

Нина Бадриќ важи за една од најубавите пејачки на српската естрада. Дека убавината е генетски наследна потврдува и изгледот на нејзина сестра Сунчица, која наликува на неа.

Сунчица живее во Рим со синот и секој миг го минува со него.

screenshot_3

screenshot_2

screenshot_1

#Коментари
[fbcomments]