петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Јавувањето на Џамбазов во полиција (ВИДЕО)

sqwe

Погледнете ја првата од двете Еден на Еден епизоди со Игор Џамбазов. 

Во оваа Игор е сам и зборува за многу интересни негови анегдоти и доживувања, а следната сабота во „Еден на Еден“ можеби ќе се случи нешто апсолутно неверојатно! Според најавата која се наоѓа на крај од епизодата, во следната Игор ќе скрши шише од глава!

Уживајте во најновата Еден на Еден и задолжително гледајте ги Жаре, Игор и гуру Харе следната сабота затоа што ќе следува нешто што не се пропушта!

#Коментари