сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 34

Битолските рапери повторно здружени: Cypher II (ВИДЕО)

15419477_1515006971849067_2095951195_o

Нов стиховен земјотрес во Битола…Битолските рапери (Shabac, TPC Poetika,  Ludiot MC, ChuChu,  Kicho SV  и Shady) повторно здружени во Cypher II.

screenshot_10

Музиката е на Лудиот МЦ, стиховите ги напишаа Шабац ,ТПЦ Поетика,Лудиот МЦ,  Чу-Чу, Кичо СВ и Шади. Траката е снимена во Poetika Laboratory. Зад камерата биле Теодора Гоновска и Дејан ТПЦ, а сето ова се појавува под закрила на (C) Amazing Records 2016.

screenshot_12

Еве како звучи и изгледа кога битолските рапери ќе се здружат:  Cypher II !

#Коментари
[fbcomments]