среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Мег Кајли, девојката што го привлече вниманието на Playboy

wew

Мег Кајли е млада девојка која стана позната преку својот Instagram профил каде има повеќе од 100.000 следбеници. Досега не работела со професионален фотограф, но веќе го привлече вниманието на големите списанија, како што е Playboy.

Таа живее во Австралија и има 19 години, а нејзиното потекло е од Јужна Африка и од Азија.

g

fds

d

#Коментари