вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 21

(ВИДЕО) Виктор Апостоловски стана… „Патетичен“

После подолго време, Виктор Апостоловски повторно се појавува со песна на англиски јазик. Иако машките потешко се одлучуваат отворено да ги искажат своите чувства, популарниот битолчанец со темата насловена „Pathetic“ се охрабри да ја раскаже оваа приказна од машка перспектива.

„Седам цела ноќ покрај телефонот, чекам да се јавиш… јас сум патетичен, толку патетичен“… пее тој во своето најново авторско дело, чија екранизација ја снимаше во Центарот за култура во родната Битола, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете подолу:

 

#Коментари
[fbcomments]