среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 0

„Правописецот“ и „Qrust“ открија што се’„Трпи Трпе“ (АУДИО)

Нема пауза за Правописецот“! Откако во март годинава го промовираше својот албум првенец „Атер мора“, Дејан Илиев, или Дејан Правописец, повторно се враќа со нова песна, овој пат со вокална помош од колегата Златко Петровски, кој се крие зад псевдонимот „Qrust“. Станува збор за темата насловена „Трпи Трпе“, чиј комплетен автор е самиот Илиев, а аранжманот го направи Дарко Тасев.

Што сè трпи Трпе, дознајте во продолжение.

#Коментари
[fbcomments]