вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 57

Новогодишна еуфорија во Скопје

Се гледа крајот на старата година и почеток на Новата година. Новогодишната еуфирија се чуствува насекаде, а градот Скопје е веќе во новогодишен амбиент.

Погледнете како е украсен главниот град на Македонија за новогодишните празници!

 

#Коментари
[fbcomments]