среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 21

Порака на ЖЕШКИ ЗАДНИЦИ: Незаборавна честитка за Среќна Нова година! (фото)

Новата година е на прагот, а честитките допрва ќе се нижат.

Група атрактивни девојки одлучи на уникатен начин да посака Среќна Нова година. Оваа честитка сигурно нема лесно да ја заборавите.

#Коментари