четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 55

Гога Секулиќ искрено за свадбата и бременоста: Конечно се огласи, но ваков ПРЕСВРТ не очекувате!

Во најновото издание од емисијата „Амиџиќ  шоу“ се најдоа Гога Секулиќ, Саѓа Вујиќиќ, Катарина Грујиќ, Пеѓа Меденица и Митар Мириќ. Тематиката беше новогодишна, а гостите одлучија искрено да проговорат за годината која е речиси зад нас.

Еден од „тајните“ случувања кога се однесува на 2016 година, секако беше и наводната свадба меѓу Гога Секулиќ и 15 години помладиот Урош Домановиќ.

„Морам да кажам дека имаше само веридба. Свадба се уште  не, но планираме да биде следната година. Така да, ова е прилика за да демантирам дека сум се мажела. Исто така, се зборува и дека сум во блажена состојба, но за тоа не сакам да разговарам, искрено откри Гога.

Инаку, првиот сопруг на пејачката Гога Секулиќ почина од рак пред три години.

 

#Коментари