вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 42

СМС комуникација: Тато, одлучив…

 

Родители и деца. Чудна реалација. Во еден момент од животот доаѓа до ситуација кога младешкиот бунт „експлодира“, па судирот на генерации е неизбежен… кај младите се јавува желба за самостојност, им доаѓа да побегнат од се… Таква е релацијата на таткото и синот. За синот -познато, ама таткото…

 

Прочитајте ја нивната СМС комуникација па заклучете сами… кој е кој!

#Коментари
[fbcomments]