вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 22

(ФОТО) Новогодишна честитка во станбен влез: Нека е добра и за сите намќори…

 

За да не троши време на поединечни честитки со соседите, еден скопјанец решил да ја скрати постапката, па преку порака на станбениот влез да им ја честита Новата на своите соседи. За да не пропушти никој, а да се пронајдат сите, тој напишал вака:

 

Очигледно дека оние комуникативните биле малку, па само еден возвратил на честитката, останатите цел влез намќори…

#Коментари