вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 41

ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ: Овие предмети за миг ќе ве вратат во детството! (фотогалерија)

Лектирите „Касни, порасни“, „Хајди“, „Зоки поки“, ливчињата од детска пошта, старите телефони со жица, играта „Не лути се човече“ се само дел од предметите кои го враќаат мирисот на нашето детство.

Ајде преку нив за миг да отпатуваме во едни побезгрижни времиња!

#Коментари