петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

ФОТО: Еве што правеше Груевски додека опозициските медиуми пишуваа дека преговара со Џафери во Маврово

Зимска семејна идила во Маврово, совршена за одмор. А така ја искористи и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

gruevski-kerki-mavrovo-gif2

Груевски со своето семејство новогодишните денови ги помина во Маврово каде што се одмараше и поминуваше квалитетно време со своите најблиски.

gruevski-kerki-mavrovo-gif4

И додека опозициските медиуми спинуваа дека Груевски деновите во Маврово ги поминува преговарајќи со Муса Џафери, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во суштина уживаше во снежните денови со своите ќерки Анастасија и Софија.

gruevski-kerki-mavrovo-gif3

gruevski-kerki-mavrovo-gif1

#Коментари