сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

(ВИДЕО) Бизарно: 50 стриптизети играа на погребот на тајвански политичар!

Тунг Хсианг, починал на 76-годишна возраст на крајот од минатата година, а имал високи позиции во администрацијата на градот Чиаји во југозападниот дел на Тајван и повеќе од десетина години извршувал високи владини позиции. Познат бил и по тоа што сакал добри забави.

Токму поради таа причина неговиот син, исто така јавен службеник, направил бизарен погреб за кој  зборува целиот свет.

Ангажирал околу 50-тина стриптизети, а од глетката ќе заборавите дека станува збор за погреб.

 

#Коментари