петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 57

Ти не си нормален: Кандидат ја нападна Карлеуша додека пееше, а таа му возврати ВАКА!

Невзад Чамџиќ(29) од Травник, Босна и Херцеговија се претстави во првиот круг од „Ѕвездите на Гранд“ со песната „Љуби ме по сеќању“ од Адил и „Кише јесење“ од Младен Војчиќ.

По првата песна за која освои три гласа, кандидатот на втората песна откачи, а потоа и пријде на Јелена Карлеуша да и пее на увце, а таа зачудено го гледаше.

„Ти не си нормален“, му кажа таа, а тој и возврати „А кој од познатите е нормален?“

Невзад помина понатаму, така што ќе го гледаме и во наредните изданија овој храбар и енергичен кандидат.

 

#Коментари
[fbcomments]