среда, 20 септември 2017  |  Вести денес: 74

Со отворено деколте македонската пејачка се пофали за изненадувањето на социјалните мрежи!

По новогодипната еуфорија присутни се Новогодишните и Божиќните празници. Посебно се празнува Бадниковата вечер  кога  се крши лебче со паричка

Македонската пејачка Татјана Лазаревска која не живее во Македонија ги празнува и почитува македоснките традиции. Па на социјалните мрежи се пофали дека по долго време паричката се паднала кај неа. А според верувањата кај кого ќе се падн паричката ќе има среќа, здравје и усшех во следната година.

Па така, Татјана сигурно ќе биде успешна на своето поле и ќе има многу настапи.

#Коментари
[fbcomments]