сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Весела дружина кај Весна Петрушевска: Комплетно и го окупираа креветот! (фото)

Во домот на Весна Петрушевска секогаш е весело, а особено во овие празнични денови. Нејзините деца Мина и Кирил се најголемата причина за среќа што ја има актерката.

Сепак покрај нив насмевката на лицето на Весна ја будат и нејзините миленици. Таа чува не едно или две, туку три кучиња. Во овие студени зимски денови тие сакаат да лежат на топло на креветот и да се топлат меѓу ќебињата и нивната сопственичка.

Каква прекрасна атмосфера владее во домот на Весна почувствувајте од следната фотографија!

#Коментари
[fbcomments]