вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 42

Од сцена право во кујна: Македонската пејачка во невидено издание!

Присутни се Новогдипните и Божиќни празници, а трпезите на познатите личности полни со јадење и пиење.

Македонската пејачка Сања Сани Апостоловска за Бадниковата вечер се одлучи сама да ја подготви трпезата.  Лебче со паричка, грав, печена тиква се најде на масата на пејачката. А таа на социјалните мрежи се пофали дека се зготвила сама.

 

#Коментари
[fbcomments]