вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 0

Овие три работи се услов за да имате одличен секс: Дали ги исполнувате?

Сексот е баланс на животот, а овие три правила ќе ви овозможат максимално да уживате во него.

Предигра

Предиграта е клучна за добар секс. Таа не е само физичка. Таа е интимна. Во овој најголем дел, најголема улога имаат допирите и зборовите.


Оргазам на жената

На жените им е потребна малку поголема стимулација за да доживеат оргазам. За целокупното доживување на сексот да биде одлично, мора да се потрудите и вашата поубава половина да доживее оргазам, не само вие.

Ценете го сексот

Сексот е комуникација – колку ви е подобар, толку и вашиот однос во врската ќе биде подобар. Сексот е отвореност кон физичкото и емотивното битие.

Извор: Точка

#Коментари