вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

Лезбо акција во Парови!

Учесниците во парови играа интересна игра, а Сандра Медуза доби задача да ја бакне секси Словенката.

Сандра ја фати Ксенија за градите и ја милуваше,  таа не се противеше.

Меѓутоа кога Сандра ја бакна Ксенија, таа веднаш се спротистави, иако Сандра беше упрона сепак Словенката не и дозволи да продолжи со бакнување.

 

#Коментари
[fbcomments]