среда, 18 октомври 2017  |  Вести денес: 44

Стани моме да заиграш: Eве како македонската естрада се загрева во овие ледени денови!

Сите сме имале прилика да ги видиме, но на различни места, на своите настапи. Едни во Македонија, други надвор од Македонија.

Но, овојпат најпопуларните македонски личности Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Елена Ристеска, Каролина Гочева и Весна Петрушевска уживаа во ресторанот „Сокаче“.

Со убаво друштво и убаво расположение, не се сомневаме дека така било кога  се во прашање  нашите македонски девојчиња.

 

#Коментари
[fbcomments]