сабота, 23 септември 2017  |  Вести денес: 36

Кармата е кучка: Одмаздата на Снешко!

„Кармата е кучка“ – вели старата добра поговорка и навистина е така. Најдобар доказ се разните  ситуации во кои не става животот. Или можеби, самите си се ставаме?! Како госпоѓата на видеото подолу, на пример. Со ништо не предизвикана, од нигде-никаде реши да го урне големиот снешко што децата го направиле пред зграда!

И успеа… Ама погледнете ја одмаздата на Снешко и ќе сфатите дека навистина „кармата е кучка“! За „кучки“ како оваа!

Погледнете и насмејте се од срце:

#Коментари