недела, 19 февруари 2017  |  Вести денес: 53

Девојки на снегот

Зима, зима, епа што? Ако е зима не е лав! И така е! Не дека не е студено, ама кога ќе ги погледнете овие прекрасни, разголени девојки на снегот, ќе се препотите.

 

#Коментари

Коментари

коментари