четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 53

Хаос во Парови: Учесничка се соблече гола среде соба!

Гледачите на Парови научени се на разни скандали и непријатни ситуации во ова популарно шоу, но ваков инцидент немате видено.

Некој од учесниците оставил прлави гаќи среде соба, па сите беа изненадени.

Сите се згрозија и почнаа се караат чии гаќи се тоа.

Големината на долниот веш е ХХЛ, рече Јелена Круниќ, а девојките изјавија дека тоа е срамота и дека долниот веш не е нивен.

Поглендете

#Коментари
[fbcomments]