вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 58

Insanity – Најдобриот начин да ги согориме калориите по празниците

Аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански“ ја нуди Insanity програмата, за која веќе сите знаеме дека ги носи најбрзите и најефикасните резултати.

Insanity часовите се одржуваат секои понеделник, среда и петок од 20:30-21:30 часот, вторник и четврток од 18:30-19:30 часот и сабота од 11:30-12:30 часот.

Тренинзите се со брзо темпо и висок интензитет, вклучува кардиоваскуларни вежби, интервални тренинзи и плиометрија.

Затоа, по празничниот период, за да го вратиме телото во фит форма ви предложуваме тренинзи од овој тип.
Цената за два пати неделно изнесува 1.200 денари, за три пати неделно 1.300 денари.

#Коментари