петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 0

Да ти е Бем – Ве ако немаш Нива… Лада – Нива! (ВИДЕО)

Снег.. до колена. Што ако, си викаш. Имам скап џип. Бем-Ве… Х5-ка! Од 90.000 евра! Ама што дека! Џабе кога немаш Нива. Лада – Нива! Од 9.000 евра! А комшијата има. И подобро му е!

Да ти е Бем-Ве…  Подобро да го немаш! А, еве и зошто!

#Коментари