понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

ДИРЕКТНО ВО ЦЕНТАР: Лила со цитат од Сузана Турунџиева го опиша Боки 13! (фото)

Боки 13 е познат по својата хуманост, особено периодов. Тој помогна на многумина, а последен во низата е чичко Свето, кој до неодамна живееше како бездомник.

Сепак како што сме навикнати Македонците секогаш ќе пронајдат замерка. Многумина го обвинија за трка по публицитет наместо да сфатат дека промоцијата на тоа што го прави во јавноста е единствено со цел на поттикнување на јавната свест и ширење на хуманоста.

Лила со цитат од Сузана Турунџиева одлично го опиша Боки, кој и покрај се продолжува по својот пат.

Убав е секој човек кој ги разубавува туѓите животи.

#Коментари
[fbcomments]