вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 22

Овие два знака денес треба да внимаваат со финансиите!

Денес, четврток, ќе можеме да финализираме важни дела. Внимателни со документи и финансии треба да бидат Близнаците и Стрелците. 
Близнаци
На финалната линија сте во однос на активност која ја обликувате подолго време. Во последен момент може да имате проблеми поврзани со финансии или документи. И во двата случаи ќе треба да се потпирате на пријатели.

Стрелец
Приближувајте се практично кон секојдневните задачи. Не си дозволувајте да трошите непотребно или да правите дополнителни трошоци. Колку сте поскромни, толку помалку проблеми ќе имате.

Извор: Локално

#Коментари