понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Конференција за актуелните состојби во предучилишното образование

Во ЕУ Инфо центарот во Скопје денеска ќе се одржи конференција посветена на актуелните состојби во предучилишното образование.

ttttttt

Најавено е обраќање на министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими.

На конференцијата ќе се дебатира за актуелните состојби во предучилишното воспитание и образование и приоритетите на новата Стратегија за образование.

Извор: Курир

#Коментари