понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

(РЕТРО ФОТО) Едно мало бебенце и неговото поголемо сестриче: Ќе ви текне ли кои се?

Семејна фотографија. Од далечната 1985 година. Од пред триесет и кусур години. Тие двете, сликани тогаш на „наше“ море. На плажата Локрум, крај Дубровник. Едната речиси бебе, другата малку поголемо девојченце. Сетри… И тогаш и сега.

Тогаш само деца на познати и почитувани родители, денес и самите се истото тоа. Па дури и многу попознати! Музички ѕвезди за респект!

Ако се уште не ви текнува за кого се работи… еве ја фотографијата. Така беше тогаш… Вака е денес. Кај Тијана и Тамара!

#Коментари