четврток, 24 август 2017  |  Вести денес: 12

ДИО – „Звукот на вистината“ (АУДИО)

Знаете ли како звули вистината? Ако не знаете, младиот македонски рап артист кој се потпишува под псевдонимот ДИО ќе ви објасни. Преслушајте ја насловната трака од неговиот микстејп кој го направил ЗнВ и  ќе ви биде многу појасно.

Битот, миксот и мастерингот се на самиот Дио. Еве како сето тоа скоцкано заедно, звучи кога тој рапува:

#Коментари
[fbcomments]