петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Црвениот тепих на „Оскари 2017“

Делот што е интересен исто колку и самите награди – црвениот тепих и модниот избор на ѕвездите за овогодинешните најважни филмски награди.

oskari

Во продолжение низ фотографии погледнете ги модните креации на славните актерски имиња.

1oskar

2oskar

3oskar

4oskar

5oskar

6oskar

7oskar

8oskar

9oskar

10oskar

11oskar

12oskar

13 oskar

14oskar

15oskar

16oskar

17oskar

18oskar

19oskar

20oskar

21oskar

22oskar

23oskar

24oskar

25oskar

26oskar

27oskar

28oskar

29oskar

30oskar

31oskar

32oskar

33oskar

34oskar

35oskar

36oskar

37oskar

38oskar

39oskar

40oskar

41oskar

42oskar

43oskar

44oskar

45oskar

46oskar

47oskar

48oskar

49oskar

50oskar

51oskar

52oskar

53oskar

54oskari

55oskari

56oskari

57oskari

58oskari

59oskari

60oskari

61oskari

62oskari

63oskari

Извор: Курир

#Коментари
[fbcomments]