петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 0

Toreadors – „Tormenta“ (АУДИО)

„Тореадорите“ од Битола после неколку месеци ја прикачија нивната нова песна со име „Tormenta  (После бурата)“ на Јутјуб. Оваа битолска рап група со својот униканет стил, ни приложи дел од проектот кој го подготвуваат подолг период. Се надеваме дека нивниот начин на изведба ќе ги задоволи слушателите и ќе прикаже дел од тоа што точно спремаат за во иднина. Уживајте во звукот „После бурата“ на Тореадорите. Оле…!

#Коментари
[fbcomments]