понеделник, 25 септември 2017  |  Вести денес: 0

Жељко Шашиќ откри како ДОЗНАЛ за неговата Соња и пријател му Аца Лукас!

Популарниот пејач Жељко Шашиќ во една емисија ја отвори душата и откри како дознал за врската за неговата поранешна сопруга Соња и неговиот пријател Аца Лукас.

Прв пат кога ми кажаа имав некое чудно чувство. Беше тоа долго после бракот. Јас брзо се навикнав на тоа бидејќи сме слободни луѓе и можат да прават што сакаат.

Публиката мислеше дека сме во брак, но ние бевме слободни. Зошто изборите се така чудни, тоа е друга работа. Медиумите пренесоа како мене нешто да ми е одземено, но не беше така, никој тоа не го гледаше тоа од друг агол, изјави Шашиќ.

#Коментари
[fbcomments]