вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 39

Александар Велики направија спот за „Плочи“ (ВИДЕО)

Песните ги напиша: Александар Гавровски;

Бас и глас: Александар Гавровски;

Гитари: Љупа Ангелов;

Гитари: Ерик Омерагиќ ;

Acid: Синиша Евтимов;

Ритам програминг: Александар Гавровски, Дени Крстев, Васко Атанасоски;

Recording and mix: Крстев во Студио 1060;

Продукција: Гавровски, Атанасоски, Крстев во Студио 1060;

Дизајн на обвивката: Кристина Горовска;

Снимено во Скопје, Студио 1060 и Шупа, декември 2016 – март 2017

Погледнете го видеото за „Плочи“:

#Коментари
[fbcomments]