вторник, 17 октомври 2017  |  Вести денес: 39

ДКР – „Тоа што го барам“ (АУДИО)

Деан и Еф.Џи. (F.G.) ни доаѓаат од Демир Капија со новосоздадената група под името ДКР кое во превод значи „Демир Капија Репрезент “.

Деан има 19 години, со музика се занимава оскоро 4 години и има издадено над десетина траки. Тие двајцата велат дека слушатели и обожаватели на оваа култура се повеќе од деценија.

Новата песна на ДКР е снимена во ДК Рекордс, Mix/Mastering – Dean DKR, Beat – Pizzi.

A што точно бараат ДКР, слушнете во нивната нова песна:

#Коментари
[fbcomments]