понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Тиранската платформа да биде основа некој да дојде на власт

На платото на Домот на културата во Кичево вечерва продолжи протестот на „За заедничка Македонија”, на кој на учесниците во име на иницијативата им се обрати Даме Силјаноски.

zzm kicevo3

– Нема да застанеме, ќе продолжиме и нема да дозволиме тиранската платформа да биде основа некој да дојде на власт, рече Силјаноски.

Протестот беше поддржан и од  актерот Петар Темелкоски кој се претстави со монодрамата „Да се биде Македонец”.

#Коментари