понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

Ова е песната со која Милица требаше да ја претставува Србија на Евровизија (видео)

Милица Тодоровиќ била одбиена од страна на Радио телевизија Србија и 30 членови кои бираа кои ќе ги претставува на Евровизија 2017 во Киев.

Таа сакала да ја преставува Србија со песната „Селотејп“ кој ја напиша Бобан Петровиќ.

Уредничката на забавната програма на РТС, објавни дека Милица ја ставиле на последно место.

Нашето соодветно жири од 30 членови, откако ја преслуша песната оцени дека не е соодтвена и ја стави на последно место на листата, изјави Оливера Ковачевиќ.

А вака изгледа песната „Селотејп“ во изведба на друга пејачка.

#Коментари
[fbcomments]