понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 67

(ВИДЕО) На гостите не им беше добро: Водителката на политичката емисија покажа премногу!

Водителката несмасно ги прекрсти нозете и така покажа се што имаше да се сокрие.

ТВ лицата мора секогаш да изгледаат совршено – гардероба, шминка, фризура – едноставно се на нив да биде беспрекорно. Кога зборуваме за гардероба, особено дамите треба да бидат повнимателни и да почитуваат одреден дрес –код,  особено за сериозни политички емисии и вести.

Па така, една водителка на таква политичка емисија малку се занесе и очигледно заборави дека носи премногу кус фустан за така ноншалантно да ги прекрсти нозете.

Кој знае, можеби и намерно го направи тоа за гледаност?

Во секој случај, како тоа навистина изгледа, погледнете во видеото:

#Коментари