вторник, 26 септември 2017  |  Вести денес: 0

Ве боли главата? – фрлете ги апчињата, лекот е во кујната

Главоболката е неизбежен дел од стресното секојдневие во кое живееме. Наместо да се труете со апчиња и лекови, ако имате проблем со главата, се што ви треба се бадеми.Ова видеот ќе ви покаже зошто токму тие се лекот:

 

извор:готви.мк

#Коментари